Just nu kan man inte handla på Knutrut.se

Köpvillkor

Verksamheten

Momsnr. VAT: SE711209555401.
Knutrut.se c/o Charles Westlund
Vintergatan 29
50460 BORÅS
0760 293848 (helst SMS)
info@knutrut.se


Leveranstid

Leveranstid anges för varje vara i den detaljerade produktbeskrivningen. Vid eventuella problem för Knutrut.se att uppfylla utlovad leveranstid blir du kontaktad så vi kan göra upp en lösning som passar dig.


Betalning

För närvarande kan du använda följande sätt att betala:
1) Swish
Betalning i förskott, avgiftsfritt
2) Faktura
Betala i efterskott. Avgift 18 kr. Personnummer krävs och betalningsanmärkning får inte förekomma.
3) Bankgiro
Betalning i förskott, avgiftsfritt.

 

Ej avhämtad försändelse

Om din beställning inte hämtas ut hos ombud och kommer tillbaka till Knutrut i retur debiteras du den verkliga fraktkostnaden plus 25 kr (inkl moms) i arbetskostnad. Försändelser som är skickade med frimärken kostar dig 11,25  kr per frimärke (9 kr plus moms).


Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt på hela eller del av ditt köp från den dagen du mottagit din leverans.

Fraktkostnad för returen betalas av dig som är köpare. Återbetalning görs på det belopp du betalade för varan/varorna som returneras, avdrag för den faktiska kostnaden att skicka varorna till dig dras av. Återbetalning sker snarast, dock senast inom 10 dagar från mottagen retur.

Återbetalning sker till ditt bankkonto, via Swish eller annat överenskommet sätt.

För frågor och adress om ångerrätt, använd e-post: info@knutrut.se eller skicka SMS till 0760 293848.


Reklamation

Om det är något fel påvaran du mottagit eller om den inte stämmer överens med beskrivningen du fick vid köptillfället kan du reklamera. Reklamationsrätten gäller i 3 år och avser ursprungliga fel, d.v.s du får inte själv ha orsakat felet på varan.

Vid reklamation ersätts din vara med en ny, alla portokostnader betalas i fall av reklamation av Knutrut.se. Kan Knutrut.se in ersätta dig med ny vara återbetalas hela varans pris inklusive alla dina portoutlägg.

Återbetalning görs till ditt bankkonto, så vid reklamation med återbetalning behöver vi ditt kontonummerr inklusive clearingnummer, du kan skicka med det i din returförsändelse eller meddela via e-post.

För frågor och adress om reklamation, använd e-post: info@knutrut.se eller skicka SMS till 0760 293848.